Dostava

Naročila naših cenjenih strank predajamo izključno dostavni službi GLS.

 

 

Če ni navedeno drugače, je čas dobave 7-13 delovnih dni od nastanka naročila. Pošiljka Vam bo dostavljena v roku 2-3 delovnih dni od takrat, ko pošiljko predamo dostavni službi GLS in Vas avtomatično po elektronski pošti obvestimo o predaji pošiljke. Pošiljki je mogoče slediti šele ko prispe na območje Slovenije. Pomembno je, da kot naslov dostave napišete naslov na katerem boste dosegljivi čez dan, med 8.00 in 18.00 uro. V primeru, da je to tudi kraj Vaše zaposlitve, je pomembno poleg Vašega imena navesti tudi ime podjetja.

Ne prevzemamo odgovornosti, če dostava naročila kasni,zaradi prostega dneva med tednom (praznik), ali ker dobavitelj kasni z dostavo.

 

 

Poštnina:

Trenutno je veljavna

 

Stroški poštnine pri nakupu do 50€:  znašajo 2,50€ plus doplačilo 0,90€  ob dostavi

Naročila nad 50 €: BREZPLAČNO plus doplačilo 0,90€  ob dostavi

Predplačilo (plačilo s kreditno kartico):  ob nakupu nad 50€ poštnina BREZPLAČNA - sicer drugače 2,50€

 

 

Pri naročilu v vrednosti nad 250€, je obvezno plačilo s kartico.

 

 

Cenjene stranke opozarjamo, da s 1.4.2019 je PETROL pričel v vseh svojih poslovalnicah dodatno zaračunavati storitev vročanja paketa kupcu (0,45 €) in storitev obdelava odkupnine (1,05 €) tudi prejemnikom GLS paketov. Za vročitev paketa brez odkupnine, bo tako potrošnik plačal 0,45 €, za vročitev paketa z odkupnino pa 1,50 €. Znesek velja za vsak posamezni vročeni paket.

 

 

 

Priporočamo, da odprete pošiljko takoj po prevzetju in preverite, če izdelki ali pošiljka sama niso poškodovani. Če pošiljka pri prevzetju kaže znake poškodb, lahko zavrnete prevzem. Če bi prišlo do te neprijetne situacije, nas nemudoma obvestite (najkasneje naslednji delovni dan) preko elektronske pošte na [email protected] Situacija bo rešena v najkrajšem možnem času.