O nas

 

Z veseljem te pozdravljamo pri STROPS-u. In kdo smo?

 


Smo predvsem spletna trgovina, ki ponuja kvalitetna oblačila in oblačila znanih proizvajalcev za prav vsakogar na Slovaškem, Češkem, Madžarskem, Hrvaškem, v Romuniji, Sloveniji in kmalu tudi v drugih državah EU.

 

Smo odlična ekipa mladih, ki ve, kakšne so vaše potrebe. Strokovnost in individualen pristop sta za nas zelo pomembna, zato nudimo možnost obrniti se na izkušeni in ustrežljivi klicni center, kateri odgovori na vaša vprašanja in reši morebitne dileme. Naša prioriteta je vaše zadovoljstvo.

 

Naš temelj so vrednote, kot je verodostojnost, saj nas zaupanje strank v naše storitve zavezuje izpolniti njihove želje na najvišji ravni kakovosti.

 

Za odlične rezultate se lahko zahvalimo vestnemu pristopu k delu celotne ekipe zaposlenih, kar se vsak dan odraža na novih in novih pozitivnih odzivih strank.

Vsak dan se trudimo biti en korak boljši. Stranke in zaposleni imajo možnost sodelovati pri inovacijah in izboljšanju naših storitev.

 

Prav odprtost in inovacije premikajo vaše in naše sanje naprej.

 

Naš skupni cilj je zgraditi močno in stabilno znamko prodajalca široke palete oblačil za "vsakogar", po razumni ceni, tudi do drugih evropskih držav.

Vaše zadovoljstvo, kot končni izdelek in nadgradnja našega vsakodnevnega dela, nas žene naprej.

 


STROPS